Meet & Greet Nacra17 team geslaagd

Op vrijdag 27 juni heeft het gehele team van Metis IT een geslaagde “water-dag” beleefd. De dag stond in het teken van “kennismaken” met de TeamNL Nacra 17 zeilers Laila van der Meer, Bjarne Bouwer en hun coach Coen de Koning en verder natuurlijk gewoon de gezelligheid met elkaar.

Aan boord van de Hoge Wier, een meer dan 100 jaar oud traditioneel zeilschip, hebben de twee top atleten verteld, hoe ze samen een team zijn gevormd, welke kernwaarden voor hun belangrijk zijn en wat hun drijft om hun ambitie, een medaille in Parijs 2024, te gaan halen. Het was een leuke, boeiende presentatie, waarbij veel en ook wel onverwachte, maar erg leuke vragen werden gesteld en beantwoord.

Na de Meet & Greet, moesten Laila, Bjarne en Coen er als een speer vandoor om bij de opening van de Dutch Water Week  samen met de andere topzeilers van TeamNL van het Watersportverbond aanwezig te zijn.

Voor het team van Metis IT was er hierna ruime gelegenheid om te gaan eFoilen, suppen, wake boarden, chillen enz. Met veel plezier en gezelligheid, liep dit over in een heerlijke BBQ, waarna de Hoge Wier koers zette naar haar thuishaven in Muiden.

Het was al met al een super geslaagde dag op het water.

7 juni 2022
Frans Waller