Lead HK2023-033 Senior Migratie specialist Active Directory

JDE is onderdeel van JDE Peet’s, een van de grootse koffie- en theebedrijven ter wereld. Actief in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken.
-Opdracht
In het kader van Cybersecurity Programma MUSIC3 speelt de Migratie specialist een belangrijke rol in het optimaliseren van het OT-landschap van de organisatie. Het programma heeft de opdracht om alle strategische sites te laten voldoen aan de vastgestelde security architectuur waarbij een split tussen IT en OT het belangrijkste uitgangspunt is. Met behulp van zijn ervaring op het gebied van applicatiemigraties (Active Directory) is hij verantwoordelijk voor het leveren van een inventarisatie van de Current Mode of Operations, een Fit/Gap analyse, het meewerken aan het migratieplan plan en de transformatie van deze sites.
•De implementatie is gebaseerd op een splitsing in IT en OT en het implementeren van nieuwe OT-security solutions (Security Monitoring, DMZ, Remote Access, Active Directory, Back-up, etc) welke impact hebben op het applicatie landschap en business processen. Een van de belangrijke taken van de migratiespecialist is het identificeren van de veranderingen en vaststellen van de impact.
Skills
• Ervaring met technische migraties(AD) is een must(5 jaar plus).
• Ervaring met security, middleware en infrastructuur is zeer wenselijk.
• ervaren zzp’er met gezonde dosis humor

Rol: Senior Migratie specialist AD IT-OT
Opdrachtgever: Jacobs Douwe Egberts
Werklocatie: Op afstand en op kantoor in Utrecht
Data intakegesprekken: ZSM
Opdrachtduur: aug – jan 2024 Ca. 6 maanden
Optie tot verlenging: Ja, hoogstwaarschijnlijk
Aantal uur per week: 40 uur
Tarief: EUR 100
CV Engelstalig CV op Metis CV Format met motivatiebrief aub
Sluitingsdatum: 7 aug 18.00uur

 

3 augustus 2023
Lucas Lohmann