SMARTER PEOPLE. BETTER RESULTS.

Onze programma-/projectmanagers, interimmanagers, consultants, IT architecten, DevOps engineers en security specialisten zorgen voor resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Group 5 Created with Sketch.

Project- en
programma-
management

Project- en programmamanagers zijn professionals die u helpen uw projecten en strategische veranderingen te realiseren. Dit vergt kennis en ervaring van mensen met ICT processen, methodes en hulpmiddelen en de vaardigheden om met verschillende partijen te kunnen samenwerken.

Group 12 Created with Sketch.

Service- en
contractmanagement

Continuïteit en waarborgen van kwaliteit in het leveren of verkrijgen van de juiste dienstverlening is een vak. Succesvol afspraken maken, afspraken nakomen en sturen vraagt om meesterschap. Verkrijg maximale regie op dienstverlening door het inzetten van onze ervaren professionals.

Group 11 Created with Sketch.

Expert
services

Elk project of programma valt of staat met gemotiveerde, beschikbare en up-to-date kennis en kunde. Variërend van diep-technologische IT kennis tot en met architectuur vraagstukken op Enterprise niveau. Onze professionals zijn allen expert in hun vakgebied.

Group 9 Created with Sketch.

Cyber security &
privacy

Veiligheid van uw bedrijfsgegevens, uw medewerkers, bedrijfscontinuïteit en risicomanagement zijn snel evoluerende vakgebieden. Ontwikkeling in ICT-technieken, wetgeving, globalisering en de toepassing daarvan vragen om ervaren onafhankelijke specialisten van een hoog niveau.

Excellent work! … I want to express my thanks for your excellent Management support and flexibility provided, paving the way to make the project a success – highly recognized and appreciated by the entire team.

Head of Global SCA IT

Voor opdrachtgevers

Verandering na verandering treedt zich aan. U wilt zich snel en goed kunnen aanpassen op veranderingen. U moet snel kunnen schakelen. Door slimme oplossingen te bedenken en de juiste mensen in te zetten kunt u uw doelstellingen realiseren. Onze netwerkorganisatie biedt u een breed scala van ervaren en zelfstandige professionals, die samen met u uw veranderingen kunnen realiseren.

LEES MEER

Voor tussenpersonen

Als intermediair of broker heeft u een aantal mooie opdrachtgevers. De vraag naar gekwalificeerd en gemotiveerde resources is enorm en uw opdrachtgevers vragen u snel te kunnen leveren. Onze netwerkorganisatie van zelfstandige professionals biedt u via één ingang toegang tot meer dan 100 professionals. Zelfstandige ondernemers, die gezamenlijk borg staan voor een hoge kwaliteit, ervaring en kennis.

LEES MEER

Voor professionals

Je bent een zelfstandige ondernemer met uitdagende opdrachten. Je ziet en voelt de markt ontwikkelen. Werkt er had aan om je kennis bij te houden en ondertussen je netwerk uit te breiden. Want na deze opdracht wil je snel weer een volgende met nieuwe interessante uitdagingen. Je bent tenslotte niet voor niets zelfstandig ondernemer geworden. Aansluiting bij een netwerk van gelijkgestemde biedt meer ruimte voor zelfontwikkeling, kans op betere opdrachten en is ook nog eens gewoon leuk.

LEES MEER
VOOR PROFESSIONALS