Metis Network

Waarvoor kunt u ons inzetten?

Group 5 Created with Sketch.

Project- en programma- management

Project- en programmamanagers zijn professionals die u helpen uw projecten en strategische veranderingen te realiseren. Dit vergt kennis en ervaring van mensen met ICT processen, methodes en hulpmiddelen en de vaardigheden om met verschillende partijen te kunnen samenwerken.

Group 12 Created with Sketch.

Service- en contractmanagement

Continuïteit en waarborgen van kwaliteit in het leveren of verkrijgen van de juiste dienstverlening is een vak. Succesvol afspraken maken, afspraken nakomen en sturen vraagt om meesterschap. Verkrijg maximale regie op dienstverlening door het inzetten van onze ervaren professionals.

Group 11 Created with Sketch.

Expert services

Elk project of programma valt of staat met gemotiveerde, beschikbare en up-to-date kennis en kunde. Variërend van diep-technologische IT kennis tot en met architectuur vraagstukken op Enterprise niveau. Onze professionals zijn allen expert in hun vakgebied.

Group 9 Created with Sketch.

Cyber security & privacy

Veiligheid van uw bedrijfsgegevens, uw medewerkers, bedrijfscontinuïteit en risicomanagement zijn snel evoluerende vakgebieden. Ontwikkeling in ICT-technieken, wetgeving, globalisering en de toepassing daarvan vragen om ervaren onafhankelijke specialisten van een hoog niveau.

Interesse?

We maken graag een afspraak met jou en uiteraard kun je jouw aanvraag bij ons plaatsen.

VOOR PROFESSIONALS